Mogelijkheden genoeg!

Of je nou liever met de Bevers op zoek gaat naar de verdwenen kleuren van de regenboog, voor de Welpen een speurtocht uitzet om de zeeroversschat terug te vinden, de Scouts een brug over de sloot laat bouwen, of de Explorers om de ingrediënten van een tosti strijd, of met de Roverscouts een lava vloer trotseert, of met de Stam door Noorwegen wil trekken, bij ons kan het allemaal!

 

Leuk! Maar...

* Ik heb geen ervaring met kinderen/vuur/zeerovers. Geen Probleem! Ervaring is handig, maar dat doe je snel genoeg op. Enthousiasme en verantwoordelijkheid vinden we veel belangrijker.

* Ik doe aan sport en heb soms wedstrijden op zaterdag. Dit telt ook voor veel andere leidingleden. Natuurlijk vinden we het leuk als je er veel bent, maar als je een wedstrijd hebt, of training tijdens een doordeweekse vergadering dan kan dat -in goed overleg met je teamuiteraard gewoon doorgaan.

* Ik moet ook wel eens studeren op zaterdag! Ook hier verschil je niet van veel andere leidingleden. Je kan gerust een keer een middag missen, of spreekt met je team af dat je die week niet kan helpen voorbereiden, maar komt wel even twee uur uitwaaien voor je weer verder gaat!

* Ik studeer niet, maar werk fulltime. Pas ik er wel tussen? Ja hoor! Niet iedereen studeert of zit nog op school, sommige leidingleden werken ook fulltime, parttime of lopen stage of co-schappen.

* Ik wil geen leiding worden, maar wat de stam doet spreekt me wel aan! Dan wordt je toch alleen Stamlid? Als stamlid ondersteun je de groep door mee te helpen bij groepsopkomsten, en regel je soms een stamopkomst, maar ben je geen vaste leiding van jeugdleden.

 

Dus

Lijkt het bovenstaande je wat voor jou, ben je ouder dan 16 jaar en niet bang voor een beetje modder? Kijk dan rustig even rond op deze site, kom gewoon een keer langs of mail met één van de teamleiders of groepsbegeleider over jouw wensen en mogelijkheden. Uiteraard mag je ook bij meerdere speltakken een paar keer meedraaien voordat je besluit of je leiding wil worden.

De Havik op Facebook

Sponsor ons gratis. Klik hieronder op het logo om te beginnen!

Klik op mij om Scoutinggroep de Havik te sponsoren! 

Benieuwd wat ons saldo is? Kijk hieronder naar onze totale opbrengsten:

Binnenkort:

Aug
26

10:30 26-08-17 - 12:00 02-09-17

Aug
26

11:00 26-08-17 - 12:00 02-09-17

Legenda

Legenda voor de kalender:

Bevers 
Welpen 
Scouts 
Explorers 
Roverscouts 
Stam
Bestuur 
Groepsactiviteit 
Regio activiteit 

Onder de datum zie je in het blauw wat voor activiteit het is.
Daar weer onder staat de locatie.

Open dag 2017

De datum van onze Open Dag in 2017 is bekend.

Reserveer 17 Juni 2017 maar in je agenda, want dan hebben we onze open dag gepland!
Iedereen is welkom om een kijkje te nemen bij Scoutinggroep de Havik uit Groningen. De locatie is bij ons eigen gebouw aan het Jaagpad in Groningen.
De open dag begint om 13:00u en eindigt om 17:00u.

We hopen je te zien op Zaterdag 17 Juni 2017!

Deze pagina delen?