In het dorp Hotsjietonia valt veel te beleven, Stuiter is net als de bevers vaak in het dorp te vinden. Hij is dop op spelletjes en houdt ervan om actief bezig te zijn, is altijd vrolijk en voor iedereen een echte vriend. Daarom gaat hij vaak met de bevers naar het dorp Hotsjietonia waar je leuke en spannende avonturen kunt beleven.

Zoals je hieronder kunt zien is Stuiter niet alleen in het dorp Hotsjietonia en zijn er nog een heleboel andere bewoners. Op zaterdag zullen we deze bewoners ook regelmatig tegenkomen en allerlei spelletjes met hun doen. Hieronder kun je meer informatie lezen over de themafiguren.

Keet Kleur

Keet is een echte kunstenaar, ze is vrolijk en er zit allemaal verf op haar kleding. Voor het dorp maakt ze de mooiste dingen en versieringen. Soms kan Keet wel een beetje ondeugend of brutaal zijn. Wie weet komt ze wel een keertje langs om samen met jouw iets moois te maken, en wordt jij ook een echte kunstenaar?

 

Fleur Kleur

Fleur Kleur is de moeder van Keet en houdt ervan om bezig te zijn. Ze vertelt allerlei verhalen, waarvan je nooit weet of ze wel of niet echt gebeurd zijn. Ze bedenkt graag allerlei toneelstukjes e maakt al haar kleding zelf.

 

Sterre Stroom

Sterre Stroom is dol op kamperen en reizen. Het gaat ze op ontdekking uit, weet gave speurtochten en is in bijna alle landen geweest. Over deze reizen vertelt ze graag en heeft vele fotoboeken waarin al haar avonturen staan. Sterre Stroom woont samen met haar broer Steven op de boot. Wie weet komt ze wel eens aan tijdens een weekend of kamp.

 

Steven Stroom

Steven is de broer van Sterre Stroom, ook hij houdt van speurtochten maar is ook er ook erg goed in om deze uit te zetten. Het liefst loopt hij dan ook de hele dog rond met een kaart en kompas. Wel is hij af en toe een beetje bang, maar dat is een geheimpje. Hij heeft namelijk hoogtevrees en is bang in het donker. Maar samen met anderen durft hij bijna alles.

 

Bas Bos

Bas Bos is de boswachter van het dorp Hotsjietonia en kom je daarom ook bijna altijd tegen in het bos. Hij kan je veel vertellen over de planten en dieren in het bos en als je nog graag iets wilt weten kun je het altijd aan hem vragen.

 

Rebbel

Rebbel is de vriendin van Bas Bos, en samen wonen zij in het boswachtershuisje. Rebbe is een grote dierenvriend en verzorgt alle gewonde en zieke dieren die Bas meeneemt. Verder houdt Rebbel veel van kletsen en wil graag alles weten. Er is alleen een probleem, ze vindt het zo moeilijk om haar mond dicht te houden dat ze af en toe wil eens een geheimpje verklapt.

 

Stanley Stekker

Stanley Stekker is de uitvinder in het dorp Hotsjietonia. Aan zijn huis kun je het al wel een beetje zien dat hij veel nieuwe dingen bedenkt en de hele dag het liefst bezig is met cijfertjes, tekeningen en gereedschap. Voor alle dingen probeert hij goede oplossingen te vinden, maar voor één ding heeft hij nog niets gevonden en is dan ook zijn grootste geheim. Namelijk dat hij verliefd is op Noa, maar dat mag echt nog niemand weten.

Noa

Noa maakt graag nieuwe vrienden en vriendinnen, ze is alleen wel wat dromerig. In haar huisje liggen dan ook overal kussens waarop je heerlijk kunt uitrusten, even lekker helemaal niks hoeft te doen.

 

Rozemarijn

Rozemarijn is gek op bloemen en planten en staat graag in de keuken. Het liefst doet ze dit niet alleen en daarom krijgt ze vaak bezoek. Als de bevers op bezoek koen is het altijd een dolle boel op de boerderij waar ze woont.

Professor Plof

De kas in de tuin van Rozemarijn is ingepikt door haar man, Professor Plof. Hij is de verstrooide professor met warrig haar en een witte jas. Professor Plof kan je helpen als je een oplossing voor een probleem zoekt. Maar let op: af en toe kunnen zijn experimenten wel gevaarlijk zijn!

De Havik op Facebook

Sponsor ons gratis. Klik hieronder op het logo om te beginnen!

Klik op mij om Scoutinggroep de Havik te sponsoren! 

Benieuwd wat ons saldo is? Kijk hieronder naar onze totale opbrengsten:

Binnenkort:

Aug
26

10:30 26-08-17 - 12:00 02-09-17

Aug
26

11:00 26-08-17 - 12:00 02-09-17

Legenda

Legenda voor de kalender:

Bevers 
Welpen 
Scouts 
Explorers 
Roverscouts 
Stam
Bestuur 
Groepsactiviteit 
Regio activiteit 

Onder de datum zie je in het blauw wat voor activiteit het is.
Daar weer onder staat de locatie.

Open dag 2017

De datum van onze Open Dag in 2017 is bekend.

Reserveer 17 Juni 2017 maar in je agenda, want dan hebben we onze open dag gepland!
Iedereen is welkom om een kijkje te nemen bij Scoutinggroep de Havik uit Groningen. De locatie is bij ons eigen gebouw aan het Jaagpad in Groningen.
De open dag begint om 13:00u en eindigt om 17:00u.

We hopen je te zien op Zaterdag 17 Juni 2017!

Deze pagina delen?