Je kan drie keer komen kijken bij de bevers, maar laat wel even van te voren weten dat je komt. Dit kan je doen door te mailen naar de beverleiding. Als je bent wezen kijken en je echt niet meer op de pracht en praal van de bevers heen kan wordt je natuurlijk lid. Bij nieuwe leden komen we altijd even langs. Bij dit huisbezoek leggen we de fijnere kneepjes van het beverschap uit bijvoorbeeld wat het Hotsjietonia thema inhoud, hoe wij de opkomsten opbouwen en ook de meer formelere zaken.

Als de bever lid is wordt hij ook geïnstalleerd, dit houdt in dat de bever dan officieel bever is. Hij moet dan de beverwet opzeggen (met een klein beetje hulp) en een paar opdrachten/spelletjes doen. Hij krijgt dan de das, dasring, installatie teken en het bever speltak insigne. Als dit allemaal is gebeurt en de bever een echte bever is, rest alleen nog maar plezier maken en hopen dat je altijd zes blijft zodat je nooit naar de welpen hoeft maar altijd een bever blijft.

Het enige wat je zelf nog moet aanschaffen is de enige echte bever blouse, dit kan via de ScoutShop maar je kan ook bij de overgevlogen Welpen vragen of ze hun oude Bever blouse willen doorverkopen aan je. Mocht je het niet weten hoe en wat, kun je uiteraard altijd vragen aan de leiding.

De Havik op Facebook

Sponsor ons gratis. Klik hieronder op het logo om te beginnen!

Klik op mij om Scoutinggroep de Havik te sponsoren! 

Benieuwd wat ons saldo is? Kijk hieronder naar onze totale opbrengsten:

Binnenkort:

Aug
26

10:30 26-08-17 - 12:00 02-09-17

Aug
26

11:00 26-08-17 - 12:00 02-09-17

Legenda

Legenda voor de kalender:

Bevers 
Welpen 
Scouts 
Explorers 
Roverscouts 
Stam
Bestuur 
Groepsactiviteit 
Regio activiteit 

Onder de datum zie je in het blauw wat voor activiteit het is.
Daar weer onder staat de locatie.

Open dag 2017

De datum van onze Open Dag in 2017 is bekend.

Reserveer 17 Juni 2017 maar in je agenda, want dan hebben we onze open dag gepland!
Iedereen is welkom om een kijkje te nemen bij Scoutinggroep de Havik uit Groningen. De locatie is bij ons eigen gebouw aan het Jaagpad in Groningen.
De open dag begint om 13:00u en eindigt om 17:00u.

We hopen je te zien op Zaterdag 17 Juni 2017!

Deze pagina delen?