Bij de scouts kennen we verschillende kampen, sommige met de eigen groep of speltak, en andere met andere groepen.

NHW Tijdens de Noordelijk Hike Wedstrijden (NHW) kun je in een koppel of troppel deel nemen aan een hike. Door snel te lopen, goed de kaart te lezen en je in te zetten voor het thema, kun je het onderdeel waaraan je mee doet winnen. Kijk voor meer informatie op www.nhw.nl, en schrijf je in.
   
Poolkamp Saaie kerst vakantie in het verschiet? Ga dan mee op Poolkamp, laat zien dat je een bikkel ben tijdens één van de gezellige hike's. Kijk voor meer informatie op www.poolkamp.nl en zorg dat je erbij bent!
   
HIT Een Scout met pit, die gaat op HIT. Dit klinkt misschien wat verzonnen maar met ruin 60 verschillende activiteiten door heel Nederland zit er vast iets bij wat ook jou leuk lijkt, zo kun je op zwerftocht, kokkamp, trapperskamp of woodcamp. En dan ben je Dwingeloo nog niet eens uit. kijk op hit.scouting.nl voor alle activiteiten die jou paasweekend kunnen vullen.
   
Keukenkamp Het keuken kamp is traditie getrouw bij ons eigen Scouting gebouw, en is een voorbereiding op het NPK. Niet alleen is het een laatste oefening voor het NPK en wordt het materiaal klaar gelegd, het is ook gewoon gezellig!
   
NPK Het Noordelijk Pinkster Kamp (NPK) is het grootste jaarlijkse evenement van Scouting Nederland. Ieder jaar verzamelen zich duizenden Scouts op de Marnewaard voor deze immense activiteit. Kijk voor meer informatie en de thema's op www.noordelijkpinksterkamp.nl.
   
Kaderkamp Het kaderkamp is een van de activiteiten voor de Scouts die wordt georganiseerd door en voor de Scoutinggroepen uit Groningen en Haren. Helaas voor de jongste leden is dit kamp alleen voor de PL's en APL's van deze groepen. Het kamp kan dan ook gezien worden als een voorbereiding voor de Explorer speltak.
   
Zomerkamp Het zomerkamp duurt meestal een week en gaat ieder jaar naar een andere locatie, de laatste jaren gingen we op de fiets naar kamp, tijdens kamp op hike met overnachting, zwemmen, naar het dorp, bbq'en en natuurlijk kampvuur stoken. Ondanks dat bijna ieder zomerkamp een thema heeft is bij dit kamp gezelligheid nog belangrijker dan bij de andere kampen, het is immers vakantie!

De Havik op Facebook

Sponsor ons gratis. Klik hieronder op het logo om te beginnen!

Klik op mij om Scoutinggroep de Havik te sponsoren! 

Benieuwd wat ons saldo is? Kijk hieronder naar onze totale opbrengsten:

Binnenkort:

Aug
26

10:30 26-08-17 - 12:00 02-09-17

Aug
26

11:00 26-08-17 - 12:00 02-09-17

Legenda

Legenda voor de kalender:

Bevers 
Welpen 
Scouts 
Explorers 
Roverscouts 
Stam
Bestuur 
Groepsactiviteit 
Regio activiteit 

Onder de datum zie je in het blauw wat voor activiteit het is.
Daar weer onder staat de locatie.

Open dag 2017

De datum van onze Open Dag in 2017 is bekend.

Reserveer 17 Juni 2017 maar in je agenda, want dan hebben we onze open dag gepland!
Iedereen is welkom om een kijkje te nemen bij Scoutinggroep de Havik uit Groningen. De locatie is bij ons eigen gebouw aan het Jaagpad in Groningen.
De open dag begint om 13:00u en eindigt om 17:00u.

We hopen je te zien op Zaterdag 17 Juni 2017!

Deze pagina delen?