Ga je een kamp of bivak organiseren, een bestuursweekend of zoek je een locatie om door de week structureel te gebruiken? In ons clubhuis is heel veel mogelijk!

 

Accomodatie

Ons gebouw is in 2008 opgeleverd en voldoet aan alle (brand)veiligheidseisen. We verhuren het Welpen- en Scouts lokaal, deze zijn beide 7x10 meter groot en geschikt voor zowel activiteiten als overnachten. Daarnaast kan je gebruik maken van onze ruimte keuken, twee toiletten en een douche. Het gebouw wordt verwarmd d.m.v. centrale- en hetelucht verwarming. Het gebouw is beperkt geschikt voor minder validen: de begane grond is drempelloos en één van de toiletten zeer ruim, maar helaas heeft de aannemer wel een drempel van 2 cm bij de voordeur aangelegd. Voor een impressie van ons gebouw kunt u hier klikken om een plattegrond zien van ons gebouw. Of u gaat via het menu Verhuur --> Plattegrond

 

Inventaris

In beide lokalen zijn tafels en stoelen beschikbaar. In de keuken staat een eettafel voor +/- 10 personen. De keuken is verder uitgerust met een koelkast, een koffiezetapparaat, een waterkoker, 5 pits gasfornuis en 2 industriebranders voor het koken voor grote groepen. Daarnaast bezitten we voldoende borden, mokken en bestek (hoewel niet bijpassend) om 50 personen te voorzien. Voor de (eind)schoonmaak is een dwijlkar en ruim voldoende bezems en trekkers aanwezig.

 

Locatie

Ons gebouw ligt aan de noordkant van Groningen, in een park tussen het Reitdiep en sportcentrum de ACLO., goed beschut, gevoelsmatig een beetje afgelegen en toch sta je in 10 minuten met de fiets op de Grote Markt, -met de bus op het Hoofdstation of met de auto op de A28. De supermarkt is een paar minuten lopen, en ook een winkelcentrum is vlakbij.

 

Prijs en beschikbaarheid

Wil je weten wat je precies kwijt bent voor ons gebouw, of wil je weten of het nog beschikbaar is voor dat ene speciale weekend of misschien wel een hele week? Neem dan contact op met de verhuurder

 

Kenmerken van het gebouw

Foerage

             

Sanitair

             

Voorzieningen

   

Huishoudelijk

         

Locatie

   

Omgeving

De Havik op Facebook

Sponsor ons gratis. Klik hieronder op het logo om te beginnen!

Klik op mij om Scoutinggroep de Havik te sponsoren! 

Benieuwd wat ons saldo is? Kijk hieronder naar onze totale opbrengsten:

Binnenkort:

Aug
26

10:30 26-08-17 - 12:00 02-09-17

Aug
26

11:00 26-08-17 - 12:00 02-09-17

Legenda

Legenda voor de kalender:

Bevers 
Welpen 
Scouts 
Explorers 
Roverscouts 
Stam
Bestuur 
Groepsactiviteit 
Regio activiteit 

Onder de datum zie je in het blauw wat voor activiteit het is.
Daar weer onder staat de locatie.

Open dag 2017

De datum van onze Open Dag in 2017 is bekend.

Reserveer 17 Juni 2017 maar in je agenda, want dan hebben we onze open dag gepland!
Iedereen is welkom om een kijkje te nemen bij Scoutinggroep de Havik uit Groningen. De locatie is bij ons eigen gebouw aan het Jaagpad in Groningen.
De open dag begint om 13:00u en eindigt om 17:00u.

We hopen je te zien op Zaterdag 17 Juni 2017!

Deze pagina delen?