Wij kunnen niet zonder vrijwiligers!

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers! Of je nu leiding wil worden, wil helpen met klusjes of op een andere manier de groep ondersteunen, iedereen is welkom!

Wat bieden wij

Leuk vrijwilligerswerk
Een hechte groep
Verschillende groepsactiviteiten
Grote trappersbanen
Barbecue’s
Leuke feestjes

Wat vragen wij

Affiniteit met kinderen
Enthousiasme
Spontaniteit
Houden van een uitdaging
Ervaring is handig

Vrijwilliger worden bij een speltak

Als je vrijwilliger wordt bij een van onze speltakken sta jij elke vrijdagavond of zaterdagmiddag klaar voor onze jeugdleden. Samen met de rest van je leidingteam bedenk je uitdagende en gevarieerde activiteiten voor jouw speltak. Je vindt het leuk om dingen te ondernemen met jeugdleden en doet actief mee. Natuurlijk ga je ook een paar keer per jaar mee op kamp.

Bestuurslid worden

Uiteraard kan de groep niet zonder bestuur. Vind jij het leuk om je bezig te houden met het reilen en zeilen van de groep en vind je een bestuurlijke taak een leuke uitdaging? Kijk dan bij de vacatures of er een bestuursfunctie beschikbaar is. Ook kun je altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Lid worden van het ondersteuningsteam

Naast leiding en bestuur zijn er nog meer vrijwilligers actief. Vrijwilligers die niet elke week actief kunnen of willen zijn zitten in het ondersteuningsteam. Zij helpen ieder op hun eigen manier mee bij het reilen en zeilen van de groep. Wil je weten wat je voor de groep kan doen? Kijk dan bij de vacatures of neem contact met ons op.

Vacatures

Momenteel hebben we geen openstaande vacatures, maar we kunnen vaak wel extra hulp gebruiken. Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen als je mee wilt doen!